Uns 300 escolars de la Noguera reflexionen sobre els accidents de trànsit amb “Canvi de marxa”

L’Oficina jove de la Noguera ha organitat un any més un taller de sensibilització viària. Enguany, l’espectacle ‘canvi de marxa’ ha estat l’eix conductor d’aquest taller on hi han participat jove d’arreu de la comarca

Tres centenars de joves d’ESO, 1er de Batxillerat i cicles formatius de quatre instituts de la comarca de la Noguera van assistir a la representació de ”Canvi de marxa”, un impactant muntatge teatral i educatiu sobre les causes i les conseqüències dels accidents de trànsit, amb l’objectiu de reduir la sinistralitat viària. Es tracta d’una activitat organitzada per l’Oficina Jove de la Noguera impulsada amb l’objectiu de sensibilitzar al als futurs conductors de la comarca. 

L’espectacle,a càrrec de l’associació Stop Accidentes i l’Associació per a la Prevenció d’Accidents de Trànsit (PAT), combina la representació teatral i la projecció d’audiovisuals amb les experiències de testimonis reals d’accidents de trànsit, que expliquen en primera persona les conseqüències d’un accident viari i la importància de la prevenció en la sinistralitat viària. 

L’espectacle va comptar amb la presència de l’alumnats de L’institu Almatà de Balaguer, l’escola Pia de la capital de la Noguera, Els Planells d’Artesa de Segre i l’Institut Ermengol IV de Bellcaire  d’Urgell

Els escolars que han assistit al muntatge provenien dels instituts Almatà de Balaguer, Pia de Balaguer, Els Planells d’Artesa de Segre i Ermengol IV de Bellcaire d’Urgell. 

Informa: Miquel Mira i Miki Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.