Una trentena de representants municipals i comarcals reivindiquen l’autovia Lleida-Balaguer

Després de les reunions mantingudes amb Territori, en què s’apostava per fer una via de 2+1, representants de la zona han aixecat la veu en un acte reivindicatiu a la C-13 al seu pas per Térmens

Una trentena d’alcaldes i alcaldesses, representants de Consells comarcals i la Diputació de Lleida, de sindicats obrers i de la cambra de comerç han reivindicat aquesta tarda la necessitat de l’autovia Lleida-Balaguer. Després de les reunions mantingudes amb el Departament, en què des de la Generalitat apostava per fer una via de 2+1, representants de la zona han aixecat la veu en un acte reivindicatiu a la C-13 al seu pas per Térmens per exigir a la Generalitat que doni continuïtat a la conversió de la via “tal com necessita el territori”.

Durant l’acte s’ha llegit un manifest institucional conjunt en què es remarcava que no construir l’autovia és una oportunitat perduda per descentralitzar el país i ajudar el territori.

Per ara el Govern no s’ha posicionat fermament per cap de les dues opcions, però comenten que la via 2+1 és més segura. A més des de la Paeria de Balaguer s’ha impulsat un manifest a favor de l’autovia i a hores d’ara compta amb més de 430 firmes.


Informa: Gerard Díaz Tribó

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.