Una trentena de joves netejen la “Xupatinta” de Montgai

Prop d’una trentena de joves d’entre 14 i 17 anys procedents d’arreu de Catalunya es troben aquests dies instal·lats a Montgai. Formen part d’un camp de treball del departament de joventut de la Generalitat de Catalunya i durant dues setmaness’encarregaran de les tasques de neteja de la zona boscosa coneguda popularment com la “Xupatinta”, un petit bosc on s’hi desenvolupa part de la llegenda del Carreró.

Aquestes estades d’estiu on es combinen les activitats lúdiques i de lleure amb la realització de tasques al servei de la comunitat són una opció que cada vegada agrada més als joves ja que els permet conèixer altres indrets del territori català i fer noves amistats.

Des del consistori de Montgai, s’està treballant conjuntament amb el Consell Comarcal de la Noguera a través del programa d’ajutsLEADER per tal de crear una ruta pels espais on es desenvolupa la llegenda del Carreró.

D’aquesta manera amb les tasques que estan realitzant els joves del camp de treball, s’aconseguirà recuperar aquest espai per tal que en un futur sigui accessible a tots els turistes que visiten el municipi amb l’objectiu de conèixer la màgica llegenda que l’envolta.


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.