Una pugna empresarial endarrereix els viatges de l’Imserso i trastoca el sector turístic

Agències de viatges de la zona expliquen com una problemàtica amb l’adjudicació dels viatges els ha afectat la temporada

Els viatges de l’Imserso per a la gent de la tercera edat solen començar a l’octubre, però aquest any s’han endarrerit unes quantes setmanes després que tres consorcis empresarials hagin recorregut l’adjudicació de la gestió dels paquets turístics. Per primer cop, una sola companyia s’ha adjudicat els tres lots: costa peninsular, illes i turisme d’escapades.

Una situació que afecta, és clar, als usuaris d’aquests paquets de viatges, però també al sector turístic com podrien ser les agències de viatges o els hotels, ja que se’ls ha trastocat tota la planificació d’una temporada alta.

Finalment i per les pressions hoteleres, segons expliquen en aquesta agència de viatges de Balaguer, el Tribunal Administratiu Central de Recursos Contractuals ha acceptat l’adjudicació inicial a l’empresa Ávoris, i s’espera que els viatges de l’Imserso finalment comencin a principis de novembre.


Informa: Gerard Díaz Tribó

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.