Una persona morta i deu positius més a la província de Lleida per coronavirus

A Catalunya s’han registrat 472 casos nous en les últimes hores, en total en són 1.866

Professionals processant mostres per detectar el coronavirus al Laboratori 

El Departament de Salut confirma la mort d’una persona amb coronavirus SARS-CoV-2 i patologies prèvies, que es trobava ingressada a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida.

El Departament de Salut confirma 10 casos positius nous a la demarcació de Lleida i Alt Pirineu i Aran per coronavirus SARS-CoV-2. 

Actualment, 16 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de la demarcació de Lleida i Alt Pirineu i Aran amb coronavirus SARS-CoV-2. D’aquests casos, 11 es troben ingressats a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, 8 dels quals estan estables a planta i 3 es troben a l’UCI; 2 persones estan ingressades a l’Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, 1 dels quals es troba a l’UCI i 1 està estable a planta; 2 casos estan ingressats a l’Hospital Comarcal del Pallars a Tremp, ambdós es troben estables a planta, i 1 persona es troba ingressada a l’Hospital de Cerdanya estable a planta.

D’altra banda, 131 professionals sanitaris de totes les línies assistencials (hospitalària, atenció primària, SEM) es troben en aïllament domiciliari. El Departament de Salut demana que es faci un ús responsable del sistema sanitari per no col·lapsar-lo i garantir que les persones que ho necessitin puguin tenir accés a l’assistència.

Catalunya ha registrat en les últimes hores 472 casos nous de coronavirus, que eleven el total a 1.866. Són les últimes dades facilitades pel Departament de Salut, aquest dimarts al vespre. Salut també informa de 23 noves defuncions, que eleven a 41 el nombre de persones que han mort amb el coronavirus a Catalunya des que va començar l’epidèmia.


Informa: Redacció Foto: ACN

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.