Una exposició de pintura mostra el vincle entre dos artistes de la Noguera i el Senegal

Mercè Figueres i Omar Gueye exposen conjuntament les seves obres sobre els paisatges de les seves terres en una iniciativa impulsada per l’Associació Dona Pas

La Mercè Figueres, de la Sentiu de Sió, i l’Omar Gueye, de Ndar, Senegal, van néixer en èpoques diferents i en localitats separades per més de 4.000 km de distància. Malgrat això, ambdós comparteixen un vincle: la passió per la pintura. De fet, l’Associació Dona Pas ha unit les obres d’ambdós en l’exposició “Pintem Vincles”, que pretén demostrar com dues visions d’artistes allunyats en l’espai i el temps s’entrelliguen a través dels pinzells.

En aquest sentit, l’exposició, que s’ubica a la Sala d’Exposicions de la Paeria de Balaguer, presenta obres on predomina el contrast entre els retrats de persones, paisatges i accions quotidianes de les terres natals dels dos pintors.

L’exposició es podrà visitar fins al pròxim diumenge 29 d’agost. Posteriorment, l’Associació Dona Pas treballarà per impulsar un altre projecte compartit amb la costura com a eix principal.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.