“Un viatge pel Jazz” dona el tret de sortida a la 3a edició de Jazz al Pati

Les audicions dirigides als alumnes de secundària de la ciutat han donat el tret de sortida a la 3a Mostra Internacional de Joves Intèrprets Jazz al Pati de Balaguer.

Les audicions dirigides als alumnes de secundària de la ciutat han donat el tret de sortida a la 3a Mostra Internacional de Joves Intèrprets Jazz al Pati de Balaguer. Es tracta d’una proposta coordinada entre l’Escola Municipal de Música i el Centre de Recursos Pedagògics de la Noguera que per segon any obre el festival de Jazz a la capital de la Noguera. Un quartet format per part del claustre de professors de l’escola repassa la història d’aquest gènere musical tot il·lustrant-ho amb algunes peces característiques.

L’activitat, Un viatge pel Jazz a més, ajuda a introduir els més joves en aquest gènere d’una forma atractiva.

El cicle Jazz al Pati ofereix aquest dimecres i dijous activitats per a tota la família com l’espectacle Electro Màgic i l’actuació de Vicens Martin Quartet amb la col·laboració de la Biblioteca de Balaguer.

La mostra pròpiament dita donarà el tret de sortida el divendres 7 de juny amb el concert de l’escola convidada, el conservatori Montserrat Caballé de Perpinyà.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.