“Un matí d’orquestra” a Balaguer

El taller ha estat impartit per la musicoterapeuta Pilar Plana i el Regidor de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de Lleida, Robert Canela

Viatjant pel món a través de la música la musicoterapeuta Pilar Plana i el Regidor de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de Lleida, Robert Canela, han mostrat un ampli ventall d’instruments i gèneres musicals a una desena d’usuaris de l’Associació l’Estel de Balaguer.

El Teatre Municipal ha tornat a ser escenari del taller de musicoteràpia “Un matí d’Orquestra” que pertany al projecte Apropa Cultura. Aquest tipus de sessions apropen la música als col·lectius amb més risc d’exclusió social. La Paeria de Balaguer apropa aquest projecte a la ciutat malgrat viure un any complicat.

Cada taller i cada concert és una lluita en aquests moments d’excepcionalitat a causa de la pandèmia del coronavirus però la cultura no s’atura i s’adapta a cada situació.

La sessió prevista amb els avis de la residència de Sant Domènec queda suspesa a causa de les noves mesures imposades pel Govern de la Generalitat.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.