Un any en pandèmia: La Cultura

Ara fa un any, pocs podien pensar que el món era a punt de viure una de les crisis més importants dels últims temps, una pandèmia mundial com no s’havia vist des de feia un segle. La Covid-19 ha afectat greument la vida cultural de les nostres comunitats. L’art, el teatre, la música, la literatura, s’han vist afectats directament i per aquest motiu, els ajuntaments han hagut de buscar la manera de reinventar-se amb propostes culturals adaptades a les mesures de seguretat marcades per la pandèmia.

Les biblioteques, els teatres, els museus i tots els espais culturals han patit diverses setmanes de confinament; alguns d’ells segueixen tancats i d’altres estan oberts, però amb restriccions. Degut a la pandèmia, hi ha hagut un descens important de visitants als equipaments culturals de la ciutat.

No tot és negatiu, arran de la pandèmia s’han hagut de reinventar i buscar la manera d’arribar a la població apostant per la cultura i els artistes locals.

La participació dels   balaguerins en la vida cultural s’ha vist molt perjudicada per la Covid-19. El sector cultural està en un dels moments més complicats de la seva història i per això es vol impulsar la recuperació del consum cultural, esperant que ben aviat es torni a la normalitat.


Informa: Joan Guillaumet Paris

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.