Un any al més alt nivell mundial

El balaguerí Antonio Carreño fa balanç d’una temporada en la qual va arribar a situar-se número dos del món entre els tenistes de +85 anys

Ni en tardes de baixes temperatures deixa d’acudir a un dels seus tres entrenaments setmanals al club de tennis de Balaguer. A punt de complir 86 anys, l’Antonio Carreño segueix en plena forma després d’un 2022 ple d’èxits amb 7 tornejos continentals guanyats, i havent arribat a ser número dos del món d’entre tenistes de +85.

Una pila de victòries i una fita que ni el propi balaguerí es podria esperar, i que encara continua processant però amb molta satisfacció.

Ara l’espera un 2023 en el qual si pot continuarà viatjant per diferents llocs del país com Mallorca o ciutats europees com Budapest o Menton, a França. Tot amb la mateixa il·lusió de seguir gaudint de la seva passió.

Amb els 2800 punts aconseguits l’any passat, Carreño ara mateix se situa com a sisè del món de la seva categoria i per aquest any afirma que seguir entre els 10 millors ja seria tot un èxit.


Informa: Gerard Díaz Tribó

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.