‘Un àngel cruel’, del balaguerí Edgar Cotes, millor novel·la de fantàstic en català del 2023

Es converteix en l’escriptor més jove a rebre aquest guardó, lliurat per la SCCFF als XVI Premis Ictineu

El mateix Àngel Cruel que del passat escolar en fa una de les etapes més fosques de la teva vida, esdevé el pretext traumàtic per elevar-te com l’escriptor més jove a guanyar el premi a millor novel·la de fantàstic escrita en català. L’Edgar Cotes i Argelich i la seua última novel·la, ‘Un àngel cruel’, han estat els grans premiats de la setzena edició dels Premis Ictineu organitzats per la Societat Catalana de Ciència-Ficció i Fantasia (SCCFF). Una història de terror ambientada a les comarques de Lleida, en la qual l’autor reflexiona sobre un cas d’assetjament escolar viscut en primera persona.

Inspirat per les paraules d’un dels convidats d’honor de la gala, l’escriptor Grady Hendrix, però sense revelar terminis, Cotes assegura que la producció mai no s’atura.

L’Andrea regenta un dels punts de venda fidels a l’obra de Cotes des dels seus inicis. Destaca l’èxit de vendes del balaguerí tot i la dificultat de remar a contracorrent en un gènere i una llengua minoritaris.

L’acte de lliurament va tenir lloc a l’Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú, escenari de la sisena edició de la CatCon, la convenció catalana de fantasia, ciència-ficció i terror.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.