Tvitec presenta el seu pla estratègic per a Cricursa

L’empresa lleonesa aposta per Catalunya per produir vidre corbat i abans que acabi l’any donarà feina a 125 treballadors de Cricursa

Consolidar Catalunya com a centre estratègic en la producció de vidre corbat en l’àmbit internacional. Aquest serà el principal objectiu de Tvitec, qui ha presentat aquest divendres el seu pla estratègic després d’adquirir en el procés concursal l’empresa Cricursa. En el marc de la taula per a l’ocupació i la reindustrailització de la Noguera, el grup lleonès ha expressat la seva aposta per centrar a Catalunya (a la Sentiu i Granollers) la producció de vidre corbat per a tot el món. Així mateix, la firma ha decidit mantenir la marca sota la denominació Tvitec-Cricursa.

El Departament d’Empresa i Treball ha concedit una subvenció a Tvitec per la reindustrailització de les instal·lacions de Cricursa. En concret, 900.000 euros per finançar l’adquisició d’actius i 600.000 euros, per cobrir 60 dels 125 llocs de treball que es generaran fins a finals d’any.

D’altra banda, Bernat Solé també ha explicat que, a través del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), s’ha aconseguit la recol·locació d’una cinquantena d’extreballadors de Cricursa en altres empreses de la comarca de la Noguera.


Informa: Gerard Díaz Tribó

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.