Tui Higgins & Xavier Monge Jazz Poject actuen a Penelles en la temporada de l’Espai Orfeó

El concert será el diumenge 27 de desembre a les 19 h al Cinema Kursaal de Penelles

Tui Higgins & Xavier Monge Jazz Poject porten fins a Penelles l’espectacle “Harold Arlen Songbook” que pretén retre homenatge a Harold Arlen, llegendari compositor nord-americà creador de peces com Over the rainbow, Stormy weather o Get Happy i reconegut també per realitzar composicions per a musicals de Broadway i Hollywood. També se’l recorda com un dels destacats creadors d’espectacles del Cotton Club de Harlem.

Higgins & Monge Jazz Project van debutar al  JazzTardor de Lleida l’any 2012 amb un repertori basat íntegrament en composicions de cantautores de la dècada dels 70 del s.  XX com Joan Baez o Buffy Sainte-Marie. L’any 2013 van editar el seu primer CD “Cecilia Revisited” amb Quadrant Records. Un homenatge en clau de jazz a la malaurada cantautora espanyola Cecilia.

Suport i col·laboradors

Aquesta programació és possible gràcies al suport de l’Ajuntament de Penelles, l’Institut d’Estudis Ilerdencs, l’Institut Català de les Empreses Culturals, l’Institut Nacional d’Arts Escèniques i de la Música, l’Obra Social la Caixa, Supsa Supermercats Pujol – Plusfresc, Grup Catalana Occident, Elèctrica Serosense i Sistemas Digitales Ricoh.

Informació Covid-19

S’ha elaborat un protocol sanitari per tal que l’Espai Orfeó sigui un espai 100% segur tant pels artistes com pels espectadors.

Informem que es seguiran en tot moment les mesures i protocols de seguretat establerts per la COVID-19. Així es farà la neteja adequada de l’espai, serà obligatori l’ús de mascareta i el rentat de mans amb gel hidroalcohòlic amb un dispensador situat al vestíbul. Per tal de complir amb la distància de seguretat, tan l’accés com el desallotjament de la sala es realitzarà de forma esglaonada.

Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.