Trobada per celebrar els 40 anys de la revista ‘La Palanca’

El passat dissabte l’Associació Cultural La Palanca d’Artesa de Segre va organitzar una trobada amb persones que han col·laborat amb la revista durant els seus 40 anys d’història

 

El passat 14 de maig l’Associació Cultural La Palanca va organitzar a Artesa de Segre una trobada per celebrar el 40è aniversari de la revista ‘La Palanca’. La jornada va començar amb la visita de Francesc Fàbregas Bonet, president de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal (ACPC), a l’exposició que l’associació presenta a la Biblioteca Joan Maluquer i Viladot fins al 10 de juny, inaugurada el passat 18 de març.

Posteriorment, es van anar trobant gairebé unes 40 persones a la zona d’esbarjo de La Palanca, vora el riu Segre. Precisament, aquest indret és l’origen del nom de la revista.

Fàbregas va encetar els parlament oficials i va destacar l’increment de lectors de la premsa comarcal en el seu conjunt. El director territorial de Cultura, Albert Turull Rubinat, va posar en valor el treball de les publicacions comarcals i de les associacions en general. Finalment, l’alcaldessa d’Artesa de Segre, Maria Cusola Vidal, recordava que la revista va néixer en una època de forts canvis socials i subratllava el mèrit de celebrar el 40è aniversari.

Després dels parlaments va tenir lloc el lliurament d’una placa en homenatge al president Jové, únic dels fundadors de la revista que continua en actiu després d’aquestes quatre dècades.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.