Tret de sortida oficial a les Festes del Sant Crist 2022

Anna Aran van encetar la Festa Major amb el pregó el vespre de dimarts, i aquest dimecres s’ha celebrat la tradicional Missa solemne i la ballada de l’Harpia

Les Festes del Sant Crist es van inaugurar de manera oficial el vespre de dimarts amb el Pregó de Festa Major a càrrec d’Anna Aran, metgessa de família i comunitària, i directora general del Consorci Sanitari del Parc Taulí a Sabadell. La balaguerina va destacar l’orgull per les seves arrels i sentiments amb la capital de la Noguera.

El programa d’actes ha continuat el dimecres al matí, dia del patró de Balaguer, amb la sortida des de la casa de la Paeria de la corporació municipal cap al Reial Santuari – Basílica del Sant Crist, acompanyats per la cobla Selvatana i els Gegants de Balaguer.

Allà, torn per la tradicional Missa Solemne presidida per l’arquebisbe i bisbe diocesà Joan Enric Vives. La jornada matinal s’ha acabat amb la Ballada de l’Harpia i dels Gegants i Capgrossos de Balaguer, acompanyats amb el vermut popular de Festa Major.


Informa: Gerard Díaz Tribó

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.