Tram final de les obres del carrer Noguera Pallaresa

L’Ajuntament de Balaguer resta a l’espera del permís de Ferrocarrils de la Generalitat per culminar l’obra d’urbanització del darrer tram del carrer Noguera Pallaresa.  Després de l’arranjament de la vorera ara el consistori acabarà la urbanització d’aquest espai previ al pas a nivell  on el passat mes de febrer s’hi va efectuar l’enderroc  de l’antiga caseta de Renfe que també havia estat seu de diferents centres excursionistes i esplais de la ciutat.

L’arranjament de la vorera s’ha efectuat amb el personal contractat pel programa treball i formació, un programa del Servei d’Ocupació de Catalunya que té com a objectiu afavorir la contractació de persones en situació d’atur  a través del suport d’entitats, en aquest cas l’Ajuntament de Balaguer,  perquè duguin a termes accions  d’experiència laboral,  de formació, de coordinació i suport tècnic.

Des del consistori balaguerí durant l’any 2019 s’han contractat 5 persones gràcies a aquest programa amb contractes d’un any o 6 mesos.  Dins del mateix programa i a l’espera d’acabar d’executar l’obrar del carrer Noguera Pallaresa els operaris també arranjaran diferents voreres de la ciutat.


Informa: Miki Daviu

1 comentari

  • un que passava per aquí

    En aquesta notícia m’hagués agradat sentir quin projecte tenen per aquella zona. Més aparcaments per a vehicles; zona verda; parc amb bancs per asseure; etc.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.