Tot a punt per començar la selectivitat 2023

Els nervis i les hores d’estudi van en augment un dia abans d’engegar les PAU, que s’allargaran fins al divendres

Els nervis ja comencen a estar a flor de pell, i les hores d’estudi i repàs de matèria van en augment els darrers dies. La Martina, la Laura i l’Helena son tres estudiants balaguerines que es troben a les portes d’un dels moments més importants de la seva vida acadèmica, i és que aquest dimecres comencen a Catalunya les proves d’accés a la universitat.

En el cas de la Martina, per exemple, necessita un 13 per entrar a Medicina. A la Laura li caldrà un 12,1 per poder fer Publicitat i Relacions públiques, i l’Helena un 9’7 per entrar a criminologia a la UdL. Cada una d’elles compta amb les seves dificultats i la seva manera de gestionar el neguit previ als exàmens.

Les hores d’estudi son moltes i una bona manera de repassar, i també desconnectar una estona de tot plegat, és ajuntar-se en algun espai com Lapallavacara i compartir aquest moment.

Tots els qui es presentin a les PAU 2023 hauran de fer els cinc exàmens de la fase obligatòria –català, castellà, llengua estrangera, història i l’assignatura troncal de modalitat– i fins a tres assignatures opcionals de la fase voluntària.


Informa: Gerard Díaz i Oriol Gordillo

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.