Torrons i Mel Alemany presenta les caixes d’Art i Torró amb valor social

Les caixes estan pensades com un regal amb valor social i inclouen torrons i mels amb estrella Great Taste Awards 2019

L’empresa d’Os de Balaguer, Torrons i Mel Alemany ha iniciat la campanya de torró 2019 amb la presentació de les Caixes Regal Art i Torró de col·lecció amb valor social. Aquest any se’n presenten 4 models amb il·lustracions inspirades en les abelles elaborades per persones amb altres capacitats de les quatre entitats lleidatanes que treballen per la marca, entre les quals hi ha l’Associació l’Estel de Balaguer.

Alemany ha promogut el concurs “Art Cru Alemany” en el marc del qual tots els artistes de cada entitat han presentat una obra. D’entre totes elles se n’ha escollit una de cada centre, que és la que s’ha estampat a la caixa d’art que aquest any com a novetat a banda de contenir torró també introdueix la mel.

Des de l’Associació l’Estel de Balaguer treballen al llarg de tot l’any amb l’empresa torronera amb l’etiquetatge dels productes i amb altres serveis.

Les caixes inclouen els productes premiats als Premis Great Taste Awards on la marca d’Os de Balaguer es va convertir aquest 2019 en l’empresa més premiada de l’estat en aquests guardons de reconeixement internacional.

 

Informa: Alba Cases

 

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.