Torrons i Mel Alemany, la marca de l’estat amb més productes premiats als ‘Great Taste Awards 2022’

Amb les estrelles sumades a les ja obtingudes anteriorment, la firma n’acumula un total de 51 en 37 productes de mel i torró des de fa vuit anys

L’empresa familiar d’Os de Balaguer Torrons i Mel Alemany ha sigut la marca de l’Estat espanyol amb més guardons en l’edició 2022 dels premis internacionals ‘Great Taste Awards’, fets públics ahir a Londres, i considerats els Oscar de l’alimentació gourmet. Alemany ha obtingut nou estrelles per vuit dels seus productes de torró i mel, convertint-se també en l’empresa estatal més premiada des de l’any 2014. Des de llavors, la companyia ha rebut 51 estrelles i 37 productes.

Alemany ha assolit un altre rècord enguany, ja que ha tingut vuit productes seleccionats pel jurat dels Great Taste Awards, la xifra més alta de totes les seves participacions. Entre aquests productes, en destaca la Mel Lavanda, amb dues estrelles. La resta de productes reconeguts, com el Torró tou, el Vinagre de poma amb mel de Lavanda, la Mel Romaní, la Mel de Romaní crema, la Mel amb suc de Llimona, la Mel amb Pròpolis Vermell i la Crema d’avellana amb mel, n’han rebut una estrella.

L’any 2020, Torrons i Mel Alemany va ser l’empresa productora de l’Estat espanyol que va acumular més guardons, tal com va passar el 2017 i el 2019 (el 2018 va obtenir la segona posició), mantenint-se sempre en una posició ‘top’ d’aquests guardons internacionals.

Els Great Taste Awards se celebren des de fa 28 anys al Regne Unit i distingeixen amb una, dues o tres estrelles els productes alimentaris i begudes. En el tast, un jurat format per 500 experts (crítics gastronòmics, xefs, restauradors, productors, escriptors i periodistes) puntua a cegues els productes, tenint en compte el sabor, la combinació́ d’ingredients, la textura i l’olor, sense conèixer la marca o el ‘packaging’. Tots els productes premiats s’etiqueten amb el segell d’excel·lència Great Taste, que té validesa per a tres anys i està reconegut mundialment.

Alemany, que participa en els Great Taste Awards des de l’any 2014, acumula ja 51 estrelles i 37 productes en els darrers vuit anys.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.