Torrelameu fa públic el projecte guanyador del Premi Miquel Viladrich 2021 en la categoria de Pintura

Jan Monclús ha estat el guanyador del Premi Miquel Viladrich 2021, en la categoria de Pintura amb l’obra ‘The Cross’, 2021

El Premi Miquel Viladrich 2021 en la categoria de Pintura, ja té obra guanyadora. D’entre les 89 pintures presentades, el guanyador d’aquesta edició ha estat JAN MONCLÚS amb l’obra “THE CROSS”, 2021.

Jan Monclús, és llicenciat en Belles Arts (2012) per la Universitat de Barcelona, on cursa posteriorment el Màster en Producció i Investigació Artística (2014). Focalitza el seu interès en la revisió de conceptes relacionats amb la pràctica pictòrica, que formalitza mitjançant exercicis referencials i instal·lacions. En la seva obra recorre assíduament als conceptes d’error i fracàs com a contrapunt a les narratives d’èxit imperants en la contemporaneïtat.

El concurs és biennal i les obres finalistes s’exposen durant tot el cap de setmana al Centre Cívic. El nombre de participants es manté constant, arribant obres des d’arreu del món.

Aquest cap de setmana, 23 i 24 d’octubre, tindrà lloc l’exposició i entrega del Premi Miquel Vilarich, tant en la Categoria d’Arts Visuals com en la de Pintura

Torrelameu ret el seu particular homenatge a aquest important pintor nascut al poble. Des de l’any 1987, centenari del naixement de Viladrich, l’Ajuntament de Torrelameu organitza, un concurs de pintura i, a partir del 2021, ha introduït una nova categoria d’Arts Visuals.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.