Tornen les projeccions al cinema de Balaguer

Torna el cinema a Balaguer aquest cap de setmana.  Aquest divendres, en el marc del Cicle Gaudí de Cinema Català es projectarà la pel·lícula ‘Adú’. Dissabte i diumenge durant la programació de cinema comercial es podrà veure el film ‘Padre no hay más que uno’.

Per aquesta represa de les projeccions, la Paeria de Balaguer i el Circuit Urgellenc han arribat a un acord per fer sostenible el cinema a Balaguer.

Entre d’altres mesures, la Paeria de Balaguer disposarà de 10 entrades per sessió que oferirà a un preu reduït d’1€ a través de dues plataformes que ja estan funcionant de fa anys al Teatre Municipal: APROPA CULTURA i PLATEA JOVE.

Les entrades d’aquestes dues plataformes van dirigides a col·lectius vulnerables i als centres educatius participants.

A més de la represa de les projeccions setmanals de cinema comercial, la Paeria de Balaguer també té un acord amb l’Acadèmia de Cinema Català per oferir el darrer divendres hàbil de cada mes, una pel·lícula del Cicle Gaudí de Cinema. Donada la situació de restriccions, es van haver d’ajornar les darreres projeccions d’aquets cicle i per aquest motiu durant el mes de setembre es realitzaran dos projeccions.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.