Torna el servei de préstec de la Biblioteca Margarida de Montferrat

La Biblioteca Margarida de Montferrat ha obert les seves portes des d’aquest dilluns 1 de Juny. Després de dos mesos tancat aquest espai, s’ha reprès l’activitat amb alguns canvis com per exemple la ubicació i el procés a seguir per demanar o retornar un llibre.

Des d’aquest dilluns s’ha habilitat l’entrada de la Biblioteca per la porta de l’ascensor adoptant diferents mesures de prevenció com són la col·locació de mampares de seguretat i també dispensadors de gel hidroalcohòlic a l’entrada.

D’aquesta manera els usuaris hauran de demanar cita prèvia i podran agafar qualsevol material en préstec, consultant el catàleg en línia, o retornar el material que tenien en préstec, dipositant-lo en una caixa que posteriorment es precinta i es deixa en quarantena durant 14 dies abans de poder tornar-lo a prestar.

Amb l’oferta d’aquest servei els usuaris poden agafar qualsevol material tot i que no poden accedir físicament a la col·lecció general de documents, ni utilitzar la biblioteca per a consulta ni per estudi.


Informa: Alba Cases Nadal

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.