Torna el concurs Germans Pla amb més participants que mai

Ara s’inicia la primera fase, telemàtica, de la qual en sortirà els finalistes de la segona fase en la qual, els que la passin, la defensaran tot cantat en directe, el dia 24 diumenge

Foto d’arxiu Presentació Concurs Germans Pla a l’IEI (Foto: Diputació de Lleida)

L’any 2020 , any de la pandèmia l’Associació cultural Grup d’Art4 de Balaguer , havia d’organitzar el 10è Concurs internacional de cant líric “Germans Pla -Ciutat de Balaguer” i també celebrar els  25 anys de l’associació , no va ser possible per les causes que tothom coneix. Aquest 2021 han recuperat el concurs mantenint els objectius que s’havien marcat des del principi el de donar a conèixer els germans Pla, músics d’arrels balaguerines del segle XVIII, donar oportunitats a nous cantants i apropar el cant líric a la ciutadania. El passat dilluns, 4 d’octubre, es va tancar el termini que es va donar per la inscripció. Un concurs que enguany serà el més internacional de tots els anys en el que s’ha celebrat ja que hi ha hagut més inscripcions, 31 i més cantants vinguts d’arreu del món : Rússia, Japó, Corea del Sud, Polònia, Irlanda, Catalunya, España, Colòmbia , Veneçuela i Ucraïna.

Ara s’inicia la primera fase, telemàtica, de la qual en sortirà els finalistes de la segona fase en la qual, els que la passin, la defensaran tot cantat en directe, el dia 24 diumenge, al Teatre Municipal de Balaguer. El jurat d’aquest prestigiós concurs el formen la Mireia Pintó, mezzosoprano i professora de l‟ESMUC; la Marta Mathéu, soprano i professora del Liceu; en Pedro Pardo, director d’orquestra i cor i compositor i la Letícia Martín, directora de producció i adjunta a la direcció artística de Teatre del Liceu.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.