Torna a Balaguer el VOC Festival Òmnium de Curtmetratges

Aquest té l’objectiu d’estimular la producció de curtmetratges de qualitat en català, contribuir a la seva difusió i ampliar-ne el públic

Amb la finalitat d’estimular la producció de curtmetratges de qualitat en català, contribuir a la seva difusió i ampliar-ne el públic, Òmnium Cultural porta en diferents ciutats de Catalunya el ‘VOC Festival Òmnium de Curtmetratges’. Aquest dimarts va arribar a Balaguer amb la projecció de sis peces audiovisuals, que tracten temàtiques molt quotidianes.

El VOC selecciona curtmetratges de ficció i documental. La tria vol ser una representació de la qualitat i diversitat en les creacions d’arreu dels Països Catalans i es proposa fer d’altaveu especialment en el talent emergent.

Des de l’entitat cultural expliquen que cada cop els continguts en català són més residuals, però aquest festival ha servit per portar peces audiovisuals en la nostra llengua a més de 6000 persones l’últim any.

Fa vuit anys que se celebra aquest festival i és el tercer que arriba a la Noguera. A Balaguer hi haurà una segona sessió amb sis curtmetratges més el pròxim dimarts i totes les projeccions son gratuïtes.


Informa: Gerard Díaz Tribó i Miquel Miras Fusté

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.