Territori reordenarà un accés a la C-13 a Camarasa per millorar la seguretat viària

El Departament iniciarà en breu una obra a la zona de l’encreuament del carrer Prat de la Riba amb la carretera

El conseller de Territori, Juli Fernàndez, va visitar el divendres la travessera de la C-13 a Camarasa i va anunciar que el Departament de Territori iniciarà en les pròximes setmanes les obres per ordenar i millorar les condicions de seguretat viària en un dels seus accessos. En concret, les obres abastaran l’entorn de l’encreuament entre la carretera i el carrer Prat de la Riba. Aquesta intervenció culmina un conjunt d’actuacions que el Departament a dut a terme en els darrers mesos per afavorir la seguretat viària a la carretera al seu pal pel nucli d’aquesta població. Per a la definició d’aquesta actuació, el Departament ha treballat conjuntament amb l’Ajuntament i els comerços de la zona.

Els treballs consistiran en la construcció d’una nova vorera que servirà d’unió a banda i banda de la plaça existent. També es formarà un pas de vianants i una zona d’aparcament per a càrrega i descàrrega amb la corresponent senyalització horitzontal i vertical. A més, es pavimentarà la resta de voreres existents dels carrers de Prat de la Riba i Carrer del Bruc, respectant l’estètica actual. Les obres tindran un termini d’un mes aproximadament i en la seva execució es minimitzaran les afectacions en la mobilitat de vianants i vehicles.

En el darrer any, el Departament de Territori ha portat a terme diverses actuacions de seguretat viària en aquesta travessera; l’adequació de l’entrada a l’avinguda de Sant Isidre, la construcció d’una nova semi rotonda, la millora del ferm de tota la travessera, el pintat d’un separador de fluxos, la col·locació de radars pedagògics a les entrades de la travessera i la col·locació de noves senyals de pas de vianants d’alta reflectància. Aquestes intervencions i l’obra que s’iniciarà pròximament sumen una inversió de prop de 200.000 euros.


Informa: ACN

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.