Térmens renova un mirador sobre el riu Segre

L’obra ha consistit en l’arranjament del terreny, la substitució de l’arbrat, la reubicació dels bancs i la instal·lació d’un parc infantil protegit amb un tancat de fusta

L’Ajuntament de Térmens ha renovat el mirador sobre el riu Segre situat al Carrer Horta. L’obra ha consistit en l’arranjament del terreny, la substitució de l’arbrat, la reubicació dels bancs i la instal·lació d’un parc infantil protegit amb un tancat de fusta. Un espai endreçat i apte per a tothom, amb un  mirador, bancs per seure-hi i una zona d’esbarjo pels més petits.

L’actuació fa evident la voluntat de l’ajuntament d’aconseguir zones enjardinades que complementin el projecte “Viles florides”, del qual forment part des de fa tres anys. També volen procurar d’involucrar les escoles en aquest projecte i, així poder optar a tenir una escola verda.

L’alcaldessa de Térmens afirma que tenen previst ubicar més espais com aquest, on es contempli la natura i altres activitats. El mirador sobre el riu Segre ja és el segon espai que adapten enguany, el primer va ser al pont entre Térmens i Menàrguens.


Informa: Joan Guillaumet Paris

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.