Térmens presenta la Cursa de la Diada

Térmens celebrarà aquest divendres la 34ª edició de la Cursa de la Diada. Donada la situació actual marcada per la pandèmia de la Covid-19, l’esdeveniment ha adquirit un nou format que garanteix la seguretat de tots els atletes.

Fins ara la jornada oferia diferents propostes que aplegaven fins a 800 atletes i enguany s’ha hagut de limitar l’oferta i el nombre d’inscripcions. D’aquesta manera s’ha conservat la cursa de 10 km a la qual s’hi han pogut inscriure un màxim de 250 atletes.

Altres mesures de seguretat que es prendran durant la jornada són: el control de temperatura tan a espectadors com a atletes, s’habilitarà un únic punt d’accés a la cursa per la carretera C-13, els corredors hauran de portar la mascareta per tal d’accedir a la zona de la sortida, on es donaran sortides parcials cada 20″, els espectadors portaran mascareta seguint la normativa sanitària, els atletes tindran avituallament líquid en cursa i líquid i sòlid a l’acabar, que serà controlat per voluntaris específics, entre d’altres.


Informa: Redacció Foto: XXSS

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.