Térmens instal·la tancats de fusta i càmeres de videovigilància a les illes de contenidors

L’objectiu és reduïr l’impacte visual i promoure una millor gestió dels residus, sobretot dels voluminosos

L’Ajuntament de Térmens ha col·locat un tancat de fusta a la majoria de les illes de contenidors per reduir el seu impacte visual. Els tancaments estan fets amb fusta de pi silvestre envernissats amb un protector hidrosoluble lliure d’arsènics i de croms. S’ha fet una inversió de 8.735,74€.

Al mateix temps, s’han instal·lat càmeres de seguretat a la majoria d’illes, per tal de promoure una millor gestió dels residus, especialment dels voluminosos. Es vol evitar que objectes com mobles, fustes, electromètrics, etc., siguin llençats fora dels contenidors, un episodi que es dona de forma reiterada. Convé recordar que aquest tipus d’objectes estan subjectes a un altre règim de reciclatge consistent en la recollida previ avís.

Els contenidors més afectats per aquest mal funcionament són els situats en les entrades a la vila, on hi ha trànsit de vehicles de pas que venen d’altres municipis, com els situats a la C-13 i al del pont de la Sucrera, en la carretera que ve de Menàrguens. La inversió de les càmeres de seguretat ha ascendit a 11.807,94€.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.