Térmens inicia el treballs de millora del clavegueram

L’obra compta amb un pressupost de més de 40.000 euros i es realitzen a tot el carrer del Mur i la part baixa del carrer de la Sucrera fins al Pont de Menàrguens

Térmens inicia les obres de millora i actualització del clavegueram del municipi amb la construcció d’una xarxa separativa entre clavegueres d’aigües residuals i pluvials, una diferenciació inexistent fins al moment. L’obra, amb un pressupost de 44.308,91 €, compta una subvenció del PUOSC de 39.000 €.

Els treballs es realitzen a tot el carrer del Mur i la part baixa del carrer de la Sucrera fins al Pont de Menàrguens. En total s’instal·laran 165 metres de canonada per pluvials que es connectaran a l’arqueta de pluvials existent  i, a la vegada també es millorarà la claveguera al llarg de 115 metres i tot el paviment del carrer del Mur.

Aquesta intervenció serà la primera fase de la nova xarxa de pluvials de la població, amb la idea d’anar-la estenent a la resta de carrers i separar completament les aigües residuals que es deriven a la depuradora, de les aigües pluvials que desemboquen a una arqueta de la xarxa de rec.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.