Térmens inicia una campanya per recuperar la Humanitària

L’Ajuntament de Térmens vol recuperar l’edifici de la Humanitària. Per fer-ho, ha iniciat una campanya de recollida de documentació i fotografies per emprendre el projecte mantenint sempre la seva història i essència. Es tracta d’un edifici de l’any 1927 que ha estat molt transformat al llarg dels anys ja que en els seus inicis va ser una sala de festes i va acabar sent un taller tèxtil. L’edifici va ser en els seus temps un espai important a la vila i a la comarca però la documentació és escassa. Així doncs un recurs valuós per a la seva recuperació és la memòria col·lectiva.

L’edifici de la Humanitària és de titularitat municipal i el consistori vol recuperar aquest espai que podria oferir serveis diversos però sense oblidar la història del que va ser aquest edifici.

A l’edifici hi queden petjades de totes les seves èpoques però per la recuperació de l’espai i la seva història qualsevol tipus de documentació pot ser clau en el què és només l’inici d’un gran projecte per la vila de Térmens.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.