Térmens inaugura la seva ràdio municipal amb l’alumnat de l’escola o convidats com Llucià Ferrer

El projecte es desenvolupa al centre educatiu i s’ha posat en marxa oficialment aquest 2023 amb el suport també del consistori o d’aficionats al món radiofònic

Térmens ha inaugurat aquest dissabte la seva ràdio municipal (freqüència 105.5) amb un programa especial en el qual hi han participat el locutor Llucià Ferrer o alumnes de l’escola Alfred Potrony, lloc que acull les instal·lacions de l’emissora. Es tracta d’un projecte que ja havien començat a impulsar antics docents i que s’ha posat en antena oficialment aquest 2023 gràcies a la col·laboració també amb diferents aficionats al món radiofònic, entre altres.

En aquest programa inaugural, el convidat protagonista ha estat el locutor i presentador a ràdio Flaixbac Llucià Ferrer, però l’han acompanyat també la mateixa Belén López o Llorenç Roca, un dels primers en experimentar amb el format radiofònic al poble l’any 1985. L’alumnat del centre s’ha encarregat de dirigir diverses entrevistes als convidats.

La ràdio restarà oberta a partir d’ara a l’emissió de qualsevol projecte que es consideri interessant. Així mateix, les instal·lacions serviran també per afavorir l’expressió oral o d’investigació dels diferents alumnes de l’escola.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.