Térmens i FGC arriben a un acord per suprimir el pas a nivell de la carretera C13

L’acord ha arribat després d’una negociació en la que el consistori de la vila de la Noguera ha condicionat la supressió del pas a nivell a la construcció d’un nou vial sobre l’antic traçat del ferrocarril de la Sucrera

FGC i l’Ajuntament de Térmens han arribat a un acord per suprimir el pas a nivell de la carretera c-13 en el seu pas per Térmens. L’acord ha arribat després d’una negociació en la que el consistori de la vila de la Noguera ha condicionat la supressió del pas a nivell a la construcció d’un nou vial sobre l’antic traçat del ferrocarril de la Sucrera que connecta directament Menàrguens  i Térmens.

Entre les propostes de l’Ajuntament, FGC també ha acceptat reduir l’alçada al mínim possible del pas superior sobre la via a la C-13, que inclourà la revegetació dels talussos per la seva integració paisatgística i la urbanització del tram de carretera fins a l’encreuament amb la carretera de Bellvís. Segons ha explicat l’alcaldessa del municipi durant la negociació npmés s’ha parlat del pas a nivel de la carretera c13 i en cap cas dels altres passos que hi ha al municipi.

El canvi del nou projecte implicarà un lleuger desplaçament de la rotonda prevista en el projecte inicial i millorarà l’accés directe a les empreses de la zona. Per poder executar-lo, pròximament l’Ajuntament signarà un conveni amb FGC on s’establiran les condicions del desenvolupament del projecte.

Informa: Miquel Àngel Daviu Llovera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.