Térmens aposta un estiu més pel programa JoVa

Enguany els participants al programa treballen en tasques de pintura de la senyalització horitzontal i de la façana d’un magatzem municipal.

Prop d’una trentena de joves de Térmens participen un any més al projecte Jova, una iniciativa que va néixer des de l’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera i que ofereix la possibilitat de realitzar una activitat de voluntariat durant l’estiu al servei del municipi.

Enguany el jovent de Térmens realitza diferents tasques de manteniment i de pintura i creuen que es una manera entretinguda de passar les vacances d’estiu ajudant la comunitat local.

Des del consistori, que ja fa anys que es va sumar al programa Joves i Valors, valoren molt positivament la realització d’aquest projecte adreçat a nois i noies d’entre 13 i 16 anys, ja que d’aquesta manera els joves s’identifiquen amb el seu municipi i se’l senten més seu.

La recompensa que el Consell Comarcal i els respectius ajuntaments atorguen als participants és una sortida conjunta a Port Aventura en què els joves podran compartir experiències amb els seus companys de la comarca.


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.