Balaguer celebra la Fira d’Entitats 2020 amb un vídeo per recordar que l’associacionisme continua viu

En el vídeo, difòs per la Taula d’Entitats, Consell Comarcal, Serveis Socials i Paeria de Balaguer, hi participen més de 70 associacions i entitats de la ciutat

La Taula d’Entitats de Balaguer, el Consell Comarcal de la Noguera, els Serveis Socials de la Noguera i la Paeria de Balaguer han difòs aquest divendres un vídeo amb la participació de més de 70 entitats de Balaguer amb l’objectiu d’homenatjar-les en el cap de setmana en que s’hauria d’haver celebrat una nova edició de la Fira d’Entitats, enguany suspesa per la pandèmia del coronavirus.

El vídeo ha estat gravat i editat pels professionals de Balaguer Televisió (bcom comunicació), en un encàrrec de la Taula d’Entitats.

El Consell Comarcal de la Noguera ha difòs el vídeo amb el següent missatge:

L’últim diumenge del mes de setembre, any rere any hem celebrat a Balaguer la Fira d’Entitats. Tot i la situació que estem vivint i sota el lema Aquest any també hi som!! la Taula d’Entitats de Balaguer a través d’aquest vídeo, ha volgut continuar fent mostra de l’associacionisme que hi ha a la nostra ciutat i expressar que aquest continua molt viu encara. I ara només cal dir: esperem que us agradi!!

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.