Suspesa la processó de Divendres Sant a Balaguer

La Junta de la Confraria de Setmana Santa de Balaguer ha decidit per unanimitat la suspensió de la processó de Divendres Sant 2020. La notícia s’ha fet pública aquest dimecres a través d’un comunicat.

 

Estimats germans,

Seguint les indicacions de les Autoritats Sanitàries, i de tots aquells qui tenen responsabilitats de Govern a tots els nivells, i a fi i efecte d’evitar la concentració de molta gent que pogués agreujar, més si cal, l’expansió de la pandèmia del Coronavirus (COVID-19), la Junta de la Confraria ha decidit per unanimitat la suspensió de la processó de Divendres Sant 2020.

Aquesta ha estat una decisió dolorosa i que hem assumit amb fermesa, però també amb el sentit de la responsabilitat que cal en moments tant transcendents. Estem en temps de Quaresma, i aquesta quarantena ens posa a prova en el veritable significat d’aquest camí cap a la Pasqua. És en aquests moments de reflexió i d’oració personal que hem de confiar, més que mai, en l’escalf de la Verge Dolorosa, així com demanar la seva intercessió per a superar aquests moments de tribulació.

La Junta de la Confraria


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.