S’inicia un nou període d’excavació al jaciment de La Roca dels Bous

Alumnes arribats d’arreu de l’estat espanyol han iniciat, aquesta setmana, una nova campanya d’excavacions al jaciment de la Roca dels Bous a Camarasa.

Alumnes arribats d’arreu de l’estat espanyol han iniciat, aquesta setmana, una nova campanya d’excavacions al jaciment de la Roca dels Bous a Camarasa. Les tasques arqueològiques en aquest punt de la Noguera formen part del projecte d’investigació que el Centre d’Estudis del Patrimoni de la Prehistòria (CEPARQ-UAB) realitza sobre la reconstrucció del poblament humà al prepirineu català fa 50.000 anys.

Tot i portar pocs dies d’excavació , l’experiència per part de l’alumnat està sent totalment positiva, és el cas de l‘Álvaro, estudiant d’arqueologia a la Universitat Complutense de Madrid qui ha quedat encantat amb la metodologia de treball de l’excavació .

La excavació a la Roca dels Bous s’allargarà durant tot el mes d’agost, a més a més des del centre d’estudis de la Universitat Autònoma realitzen visites al jaciment, fetes pels propis alumnes, durant el període d’excavació.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.