Set de set i liderat en solitari pel Sènior femení del CB Balaguer

El Sènior masculí també va superar el seu rival i es manté a la part alta de la classificació

Continua el ple de victòries pel Q2 Consultors CB Balaguer en aquest inici de temporada. Les noies de Jordi Caufapé van aconseguir endur-se la victòria de la pista del CBF Lleida, un dels principals rivals de les balaguerines en el seu grup de Primera catalana.

No va ser una tasca fàcil per les blaugrana, que van disputar un matx molt igualat i fins al tercer quart no van aconseguir un bon avantatge a l’electrònic, per acabar guanyant per 45-52. Entre les visitants destaquen els 17 punts d’Anabel Ticó, i un 50% d’encert en triple entre tot l’equip (5/10). Amb aquesta victòria ara se situen líders en solitari, una condició que buscaran mantenir aquest dissabte al Pavelló Primer d’octubre contra el CBF Cerdanyola.

Per altra banda, el Sènior masculí va superar amb claredat el seu partit contra l’AD Torreforta B, cuer del grup. Els de Jaume Roigés van tornar a ensenyar el seu potencial ofensiu i amb 5 minuts de partit ja van començar a obrir distància al marcador, per acabar guanyant 87 a 66. El balanç dels balaguerins també es força bo en aquests primers mesos de competició amb sis victòries i només una derrota, mantenint-se a la part alta de la classificació empatats amb el CB Alpicat i el CB Reus.

Una situació completament diferent amb el CEP Vallfogona, que en el seu debut a Segona catalana només han pogut sumar una victòria en set partits i se situen penúltims del grup.

Informa: Redacció