Serveis mínims a la línia Lleida-La Pobla per a la jornada de vaga general del dia 18 d’octubre

La línia Lleida-La Pobla oferirà el 50% del servei habitual a les hores punta tant del matí com de la tarda i del 25% la resta de la jornada

Davant l’anunci de vaga general convocada a Catalunya per la jornada del dia 18 d’octubre, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), segons l’establert pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, ha comunicat que realitzarà els següents serveis mínims:
• A les Línies Metropolitanes (Barcelona-Vallès i Llobregat-Anoia) i a la línia Lleida-La Pobla hi haurà el 50% del servei habitual a les hores punta (de les 06.30h a les 09.30h i de les 17.00h a les 20.00h). Durant la resta de la jornada s’oferirà el 25% del servei habitual.
• Al Cremallera de Montserrat i al Funicular de Sant Joan no es podrà garantir el servei.
• Al Cremallera de Vall de Núria hi haurà un 33% del servei.
• A les estacions de muntanya de La Molina, Espot, Port Ainé i Vallter no es podrà garantir l’obertura de la totalitat de les instal•lacions durant tot el dia.
Les persones usuàries d’FGC podran seguir la informació actualitzada del servei a través del perfil de Twitter @FGC. De la mateixa manera, el web i l’aplicació per a mòbils de Ferrocarrils informaran de les possibles alteracions en la circulació dels trens.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.