Servei d’autobús substitutori a la línia Lleida-La Pobla per tasques programades de manteniment

Els dies 16 i 17 de novembre, es realitzarà servei substitutori amb autobús entre les estacions de Balaguer i La Pobla de Segur, en ambdues direccions, per permetre fer treballs de manteniment a les unitats de tren.

Entre les estacions de Lleida Pirineus i Balaguer, el servei de trens serà l’habitual, a excepció de les circulacions següents, que es realitzaran íntegrament amb autobús:

  Dissabte 16 de novembre Diumenge 17 de novembre
Hores de sortida dels busos de Balaguer amb destinació La Pobla de Segur 8.15 h – 15.31 h 8.15 h – 11.15 h – 17.31 h
Hores de sortida dels busos de La Pobla de Segur amb destinació Lleida-Pirineus 13.00 h – 19.21 h 10.08 h – 15.15 h – 19.00 h

L’autobús substitutori s’aturarà a totes les estacions del recorregut a la parada de bus més propera. A les estacions de Gerb, Sant Llorenç de Montgai, Vilanova de la Sal i Santa Linya, l’autobús s’aturarà sota demanda dels usuaris trucant al telèfon 973 445 503 o mitjançant els intèrfons de les estacions.

L’horari de sortida de l’autobús substitutori des de Balaguer i des de La Pobla de Segur serà el de l’horari habitual.

Durant aquests dos dies, i atès que la via estarà lliure del pas de trens, Ferrocarrils avançarà amb els treballs de renovació de la superestructura de via i de drenatge que s’estan duent a terme als túnels de la línia Lleida-La Pobla.

Els treballs que s’estan fent actualment van començar el mes d’agost i l’actuació se centra en 5 túnels (“Dels homes morts”, “Monares”, “Barcedana”, Talarn” i “Sant Antoni”), renovant una longitud total de 2.475 metres de via. La nova superestructura estarà composta de travesses de formigó i carril amb barra llarga.

 

Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.