Servei de guarderia canina, una bona opció pel període d’estiu

A Balaguer el realitza l’empresa Dog Nature que compta també amb servei de recollida dels animals

Entre les vuit i les nou del matí l’ Àlvaro de l’empresa Dog Nature comença la recollida de gossos en dos punts de Balaguer. Forma part del servei de guarderia que aquesta empresa de Balaguer  ha implantat recentment a la capital de la Noguera. L’objectiu d’aquest servei no és altre que millora el benestar dels animals durant els períodes d’absència dels seus amos. La recollida és només la primera parada d’una jornada llarga d’activitats per a canins de tot tipus i de totes les edats.

A banda del servei de guarderia els gossos i els seus propietaris també poden trobar en aquest espai l’ indret immillorable per començar a interactuar i socialitzar-se amb altres animals, és el cas del Panxo un cadell al qui avui, el seu propietari, el Kevin li ha portat per primer cop per començar la seva etapa d’educació.

Al servei de guarderia i ensinistrament també s’ofereix altres possibilitats com de residències més llargues com de cap de setmana o escola d’animals que es completa de dilluns a divendres en horari lectiu.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.