Els Serrats Cavalls d’Esport dona 3.000 euros a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida

Es tracta del 50 % dels beneficis obtinguts en la subhasta benèfica que va organitzar Albert Hermoso per recaptar fons per la lluita del coronavirus

Albert Hermoso i Atento (Autor: Els Serrats)

Els Serrats Cavalls d’Esports ha fet efectiva aquest dimarts al matí la donació de 3.000 euros a l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Es tracta del 50% de l’import que es va recaptar en una subhasta benèfica online que va organitzar el genet olímpic internacional, Albert Hermoso, el passat divendres 10 d’abril per recaptar fons per la lluita contra la Covid-19.

La subhasta, es va fer en directe a través d’Instagram i va ser el mateix genet olímpic qui va moderar-la. S’hi van connectar compradors de diferents punts d’Espanya, com Barcelona, Madrid, Saragossa, València, Tarragona i Lleida, entre d’altres, i alguns de França. En el moment més àlgid hi van haver més de 400 persones connectades.

El cavall que Hermoso va posar a la venda en aquesta subhasta benèfica tenia un valor de mercat d’entre 8.000 i 15.000 euros i el preu de sortida va ser de 3.000, amb licitacions de 500 euros. Al final es van arribar a fer sis ofertes i es va acabar venent l’exemplar a un genet d’Anglesola, alumne d’Hermoso, per 6.000 euros, dels quals 3.000 es destinaran al centre sanitari.

Amb aquest gest, Hermoso i l’esport del Concurs Complet d’Equitació volen agrair als professionals sanitaris la gran tasca que estan duent a terme aquests dies “és un moment excepcional, tots estem patint les conseqüències d’aquesta crisi, però a qui realment hem d’agrair la tasca feta, és als que estan a primera línia lluitant contra el virus”, explica Hermoso.

El cavall que es va subhastar va ser Atento, un cavall de raça anglo-àrab de la eugassada Almenara Alta, de 4 anys d’edat, ideal per la competició o la reproducció.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.