Sant Jordi d’art i cultura a Balaguer

Els llibres i les roses van van ser les protagonistes d’aquest diumenge al passeig de l’estació de Balaguer per commemorar la diada de Sant Jordi. Milers de balaguerins van sortir al carrer per comprar les darreres hores literàries. El sector llibreter va ser el més present en una diada en la que la venda de llibres es va espaiar durant tota la setmana deixant el diumenge només per les compres de darrera hora.

Des del gremi s’ha confirmat que les vendes de llibres, enguany, han pujat un 5% respecte l’any passat.

Pel que fa els autors més venuts, Carles Capdevila, Pilar Rahola i Rafel Nadal van ser els més reclamats pels balaguerins però també a la resta del país. Ciutat Fantasma de David Marín i la Cuina dels dijous de Josep Maria Morell van ser les publicacions locals amb més demanda.

A Balaguer l’activitat per la diada també es va desplaçar a la plaça Mercadal on el Grup D’Art 4 de la capital de la Noguera va realitzar la segona fira d’art al carrer on hi van exposar una vintena d’artistes del territori.

L’escultura, el dibuix i altres arts plàstiques van posar el punt artístic a un Sant Jordi que va omplir els carrers de Balaguer des del migdia fina a darrera hora de la tarda.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.