Salut trasllada 45 llits articulats al Pavelló Onze de Setembre de Lleida per si es necessiten pel coronavirus

Informen que en aquests moments la situació està “controlada” però que cal tenir previst si els ingressats augmenten

Imatge del trasllat de llits al pavelló Onze de Setembre de Lleida per convertir-ho en un Pavelló Salut, el 8 d’abril del 2020. (Horitzontal)

El Departament de Salut a Lleida trasllada aquest dimecres 45 llits articulats al Pavelló Onze de Setembre de Lleida provinents de la donació de l’Hospital Comarcal del Pallars, que acaba de rebre’n de nous. Tot i que des de Salut informen que en aquests moments la situació a Lleida està “controlada”, s’ha decidit prendre aquesta mesura en cas que més endavant calgui posar en marxa un Pavelló Salut a Lleida si el número d’ingressats supera la capacitat actual dels hospitals arran de la pandèmia del coronavirus.
“Tot i que en aquests moments estem en una situació de control, gràcies a l’exemplar comportament de la gent quedant-se a casa i a la gran feina que estan fent els professionals de la salut atenent a les persones tant a l’atenció primària, com a l’hospitalària i la sociosanitària, no podem relaxar-nos i hem d’estar preparats per a possibles necessitats”, explica la gerent dels Serveis Territorials del Departament de Salut a Lleida i Alt Pirineu i Aran, Divina Farreny.

Dos camions plataforma, cedits per l’empresa Alquivisa, amb conductors de la Generalitat, i dos tràilers amb xofer, cedits per l’empresa Ramon Tomas, transporten els llits de Tremp fins a Lleida i es descarreguen amb l’ajuda del Cos de Bombers de Lleida.


Informa: ACN

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.