Salut confirma quatre nous morts per coronavirus a les comarques de Lleida i 110 positius més en les darreres hores

En total, a la demarcació hi ha hagut 40 morts i 604 casos positius, mentre 65 persones han estat donades d’alta

El Departament de Salut ha confirmat que en les darreres hores a les comarques de Lleida han mort quatre persones amb coronavirus SARS-CoV2, 3 d’elles a la regió sanitària de Lleida i 1 a la regió de l’Alt Pirineu i Aran. Aquestes defuncions eleven la xifra de víctimes mortals a 40. Així mateix, també han informat de 110 casos positius nous que eleven el total d’infectats a 604. D’aquests nous casos, 94 s’han registrat a la regió sanitària de Lleida i 16 a la regió de l’Alt Pirineu i Aran. Així mateix, també augmenta fins a 19 el nombre de persones que en les darreres hores han estat donades d’alta, 14 a la regió de Lleida i 5 a la d’Alt Pirineu i Aran. Amb aquestes ja són 65 les altes hospitalàries a la demarcació.
De les 235 persones que estan actualment ingressades amb coronavirus, 194 es troben en centres hospitalaris de la regió de Lleida. D’aquestes 122 estan a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida (HUAV), 90 dels quals estables a planta i 32 es troben a l’UCI. 29 persones més es troben ingressades a l’Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, 21 de les quals estan estables a planta i 8 es troben a l’UCI. 43 persones estan ingressades en centres privats, totes estables a planta.

D’altra banda, les 41 persones que estan ingressades amb coronavirus en centres hospitalaris de la regió sanitària Alt Urgell i Pirineu es troben estables a planta. D’aquestes, 13 persones estan ingressades a l’Espitau Val d’Aran; 15 a l’Hospital Comarcal del Pallars a Tremp; 3 persones a la Fundació Sant Hospital de la Seu d’Urgell; i 10 a l’Hospital de Cerdanya.


Informa: ACN

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.