S’acaba la segona edició del Bibliotrivial amb bona acollida entre els infants

La Biblioteca pública Margarida de Montferrat de Balaguer realitzarà aquest cap de setmana la festa de cloenda del Bibliotrivial. L’activitat que va succeir al Rally de la Biblioteca ara fa dos anys i amb el que l’equipament municipal vol fomentar l’hàbit de la lectura entre els infants de 5 a 12 anys, sobretot durant els mesos d’estiu.

L’activitat es va iniciar el 25 d’abril i fins al moment es infants han hagut de llegir 8 llibres diferents corresponents a les 8 temàtiques establertes per l’activitat. El Bibliotrivial es divideix en tres categories d’edat amb l’objectiu d’orientar les lectures mes adequades per cada lector.

En aquesta segona edició han participat a l’activitat més de 220 infants dels quals han llegit al menys un llibre 181 participants. Entre les tres categories i al llarg dels prop de 5 mesos que ha durat l’activitat s’han llegit quasi 1100 llibres. Registres molt satisfactoris per part de la Biblioteca i que empeny als organitzadors a donar continuïtat a l’activitat.

Com cada any el Bibliotrivial acaba amb una festa final amb el sorteig de diversos obsequis per a tots els participants i un espectacle que enguany combinarà màgia i llibres.

La festa final del Bibliotrivial es realitzarà el pròxim dissabte 21 de setembre a partir de les 11 del matí al pati de la Biblioteca de Balaguer

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.