El riu Farfanya es desborda al seu pas per Castelló de Farfanya

El consistori ha emès un comunicat per mantenir l’alerta i demanar prudència a l’hora de circular o mobilitzar-se per zones properes al riu

El personal de l’Ajuntament de Castelló de Farfanya ha treballat durant tota la nit per garantir la seguretat dels veïns i veïnes del seu municipi. El consistori ha emès un comunicat per mantenir l’alerta i demanar prudència a l’hora de circular o mobilitzar-se per zones properes al riu i camins on el risc d’ensorraments, esllavissades o despreniments és considerable.

El vial del riu va romandre tancat durant set hores aquesta matinada i l’accés als voltants del riu Farfanya amb vehicles van quedar tallats per precaució amb la col·laboració dels Mossos d’Esquadra i els serveis d’emergència. El riu Farfanya crescut considerablement important i és perillós apropar-se a la llera. La quantitat d’aigua en forma de precipitacions i ruixats que ha caigut, segons dades del Servei Meteorològic de Catalunya és al voltant dels 100mm, a zones com Os de Balaguer ha arribat als 107mm.

El comunicat emès per l’Ajuntament de Castelló de Farfanya conclou enviant el seu suport i escalfor a les zones afectades per aquest temporal “Glòria”.


Informa: Redacció / Foto i vídeo: Ajuntament de Castelló de Farfanya

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.