Reunió del Consell Consultiu de la Gent Gran de la Noguera

Es van presentar les activitats que es faran durant el 2024 en diversos municipis, com són les Aules de la Noguera o els tallers de l’ús del mòbil

El Consell Consultiu de la Gent Gran de la Noguera es va reunir el dimarts a la seu del Consell Comarcal de la Noguera. Convocat per l’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, hi han assistit una vintena de representants dels casals de gent gran de 14 pobles de la Noguera i diferents professionals dels Serveis Socials.

Després del resum de les activitats i accions organitzades durant l’any 2023 per a les associacions o casals de gent gran de la comarca, es van presentar les activitats que es faran durant el 2024 en diversos municipis, com són les Aules de la Noguera, els tallers de l’ús del mòbil i d’estimulació cognitiva, entre d’altres. També es va presentar la Trobada de la Gent Gran de la Noguera, programada per al mes de maig.

Tot seguit es va iniciar una dinàmica participativa on els assistents han exposat les necessitats que detecten com a col·lectiu de gent gran en municipis rurals, proposant activitats i accions recollides per l’Àrea de Serveis Socials, per valorar-les i mirar de portar-les a terme dins de la programació del 2024.

La vicepresidenta i consellera comarcal de l’Àrea de Drets Socials, Igualtat i Joventut del Consell Comarcal de la Noguera, Maricel Segú i Peralba, els va expressar l’agraïment per la seva implicació i la bona predisposició a fer possible la implementació de les polítiques comarcals adreçades a la gent gran.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.