Resum 2022: L’any del retorn a l’absoluta normalitat

Els carrers i places de la ciutat han tornat a ser un dels protagonistes d’aquest 2022. Després de dos anys hem recuperat l’absoluta normalitat i la capital de la comarca s’ha convertit també en capital de la sardana i referència cultural en molts moments al llarg d’aquests dotze mesos.
Deixem endarrere un any amb moments complicats en el que hem vist com el foc cremava el nostre territori i en el que hem comprovat, un cop més, la solidaritat de la nostra gent.
La ciutat de Balaguer s’ha continuat posicionat com un referent en el model de canvi energètic i la comarca de la Noguera ha tornat a ser el focus d’atenció mediàtica amb les seves festes i tradicions.
Els somriures han tornat a les aules que han perdut de vista les mascaretes que en els darrers dos anys els havien privat. Infants i joves han continuat formant-se i aprenent i s’han pogut emmirallar amb referents locals.
Les competicions esportives han recuperat l’absoluta normalitat i un cop més s’ha demostrat el potencial dels esportistes de casa nostra.
Un any més, des de Balaguer Televisió, us donem les gràcies per continuar obrint-nos la porta de casa vostra per explicar-vos aquestes històries i perquè el 2023 us en puguem explicar moltes més.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.