Es registren casos positius de Covid-19 a tres centres educatius de Balaguer

Una setmana després de l’inici del curs escolar 2020-2021 marcat per la pandèmia del coronavirus tres dels deu centres educatius de la capital de la Noguera han registrat algun cas positiu segons ha pogut saber Balaguer Televisió aquest mateix dilluns. Durant els primers dies de curs l’escola Gaspar de Portolà va detectar dos casos positius de Covid-19, l’escola Vedruna Balaguer un i l’escola Pia Balaguer un altre. Immediatament s’han activat els protocols establers realitzant proves PCR i aïllant els seus grups estables.

El Paer en cap de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, assegura que no són unes xifres alarmants en una ciutat que compta amb un centenar de línies diferents i que caldrà actuar amb responsabilitat per conviure amb la situació que ha causat la pandèmia.

L’escola Pia Balaguer lamenta que aquest dilluns alguns mitjans es fessin ressò del seu cas en concret. El centre va conèixer la notícia el passat dissabte i va reunir telemàticament a les famílies del grup que ha estat aïllat i que aquest dilluns es realitzarà les proves. El centre assegura que la situació s’ha d’agafar amb serenitat, seguretat i garantint l’activitat pedagògica.

Els centres demanen que no saltin les alarmes perquè s’han pres totes les mesures per a ser espais segurs per a tota la comunitat educativa.

Almenys una quarantena de joves de dos equips del Club Futbol Balaguer no van poder començar el curs el passat dilluns  en detectar dos casos positius de Covid-19  a cada grup.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.