Ramona Gabriel, campiona d’Europa d’Ultramarató

La pontsicana va completar l’exigent traçat al voltant de Parc Nacional d’Aigüestortes i l’Estany de Sant Maurici, un total de 213 km  amb 6200 metres de desnivell,  amb 12 hores 17 minuts i 49 segons,  el millor registre en categoria femenina de la història de la prova

Ramona Gabriel es va proclamar campiona d’Europa d’ ultramarató després de guanyar, el passat cap de setmana,  la Pedals de Foc Non Stop. La pontsicana va completar l’exigent traçat al voltant de Parc Nacional d’Aigüestortes i l’Estany de Sant Maurici, un total de 213 km  amb 6200 metres de desnivell,  amb 12 hores 17 minuts i 49 segons,  el millor registre en categoria femenina de la història de la prova. Malgrat la calor la ciclista de Ponts  va aconseguir el rècord gràcies el ritme constant que va li va permetre avançar posicions a la general fins aconseguir el maillot de líder.

D’aquesta manera Ramona Gabriel aconsegueix per primera vegada el títol europeu després de quedar-se a les portes en les 3 edicions passades, al 2016 la pontisicana ja va ser la més ràpida de la Pedals de Foc Non Stop però llavors la cursa no va computava com a Campionat d’Europa.  Amb aquest títol Gabriel tanca una bona primera meitat de temporada on també ha aconseguit una segona posició a la Titan i ha estat finisher de l’exigent Cap Epic.

A Gabriel ara li esperen unes merescudes vacances per passat l’estiu reemprendre la segona meitat de temporada on es centrarà amb les competicions provincials tot preparant una nova temporada en la que buscarà repetir els èxits d’aquesta.

Informa: Miki Daviu